HOT STONE KUUMAKIVITERAPIA JA HIERONTA

Kauan sitten jo muinaisina aikoina, tulivuoren purkauksissa mm. Havaijilla ja Perussa käytettiin terapeuttisissa hoidoissa vulkaanisia basalttikiviä, jotka olivat hioutuneet ja muotoutuneet yksilölliseksi tiheytensä ja pehmeän muotonsa ansiosta. Näitä kiviä löytää edelleen paljon Hawaijin luonnosta.

Kivet pidättävät hyvin lämpöä sisällään ja ihmisen keholla niitä käytettäessä, ne purkavat hitaasti lämpöä kehoon, jopa 3-4 cm.n syvyyteen ja rentouttavat hyvinkin syvältä lihaksia. Usein puhutaan kivien vaikutuksesta syvärentoutumiseen pääsystä.

Kiviä hoidollisessa merkityksessä käytetäänkin usein laukaisemaan stressiä, verenkierron, sekä aineenvaihdunnan tehostamiseen, väsymyksen poistamiseen, tasapainottamaan mieltämme ja muutenkin avittamaan henkistä hyvinvointiamme, mikä tänä päivänä tässä kiireisessä elämänrytmissä on hyvin tärkeää ja tarpeellista. Kivissä on myös paljon mineraaleja, jotka edesauttavat kiihdyttämään aineenvaihduntaa ja verenkiertoa. Kivien hyvä lämpötila on noin 50 celsius astetta ja kivillä on erillinen oma kattila, missä ne kuumennetaan.

Kiviterapia sopii siis varsin hyvin hoitamaan tukkoisia ja jumiutuneita lihaksia, mutta myös erinomainen ja positiivinen vaikutus kivillä on mieleemme. Kivien kopauttamisella yhteen hoidon aikana, niistä vapautuu paljon energiaa.

Kivillä hierottaessa voidaan tehdä melkein minkälaisia hoitovaihtoehtoja tahansa. Studio MilaMaaritissa kiviä käytetään myös kasvohoidossa, osana lämmittämään ihon kerroksia, jotta aktiiviset hoitotuotteet saadaan paremmin imeytymään syvemmälle ihoon ja vaikuttamaan hyvinkin tehokkaasti. Muina hoitoina ovat 45 minuutin ja 60 minuutin hoidot ja siinä saa asiakas valita hoitoalueet.

HUOM. Hoitoon sisällytetään myös osittain normihierontaa eri voimakkuusastein.

Kivihoidossa mukana on hierontaöljy, hajusteeton tai oman mielensä mukaan saa valita jonkun ihanan yrtin FRANTSILAN TILAN luomuyrttivalikoimasta, (eteerinen öljy), joita on muutamia erilaisia studiossamme käytettävissä.

Esim. APPELSIINI on raikas, rentouttava ja mielialaa kohottava. TEATREE on taas iho-ongelmissa ja esim. aknessa hyvä valinta.

TERVETULOA KOKEILEMAAN JA RENTOUTUMAAN, sekä LÄMMITTÄMÄÄN kehoasi täällä kylmässä ilmastossamme.