STUDIO MILAMAARIT ESITTELY

STUDIO MilaMaarit on moderni, viihtyisä, asiakkaan yksilönä huomioonottava kauneusstudio. Studion palvelut ovat 100 %:sti omistajansa kädenjälkeä.

Jokainen tarjottava palvelu on tarkkaan mietitty, niin, että hoidot tukisivat ja täydentäisivät toinen toisiaan, sekä antaisivat asiakkaalle mahdollisimman kokonaisvaltaisen ja miellyttävän hoitokokonaisuuden tunteen.

Studion erikoisuutena on aina jotain kivaa tarjolla (syötävä/juotava) tai joskus jotain erikoista, ehkä perinteisestä kauneushoitolasta poikkeavaa. (musiikillista antia ym.)

Räätälöitynä tarjotaan myös erilaisia kauneus/ihonhoito/meikkaus ym. palveluita esim. työhyvinvointiin, työporukalle tai illanistujaisiin.

Erikoispalveluna Studio MilaMaaritista voit tilata myös HÄÄJUHLAASI palvelukokonaisuuden, johon sisältyvät tärkeän hää/vihkipäivän aamuna meikkaukset (morsian, kaasot, siskot, äiti, anoppi), musiikki-esitys kirkossa (laulu, soitin), sekä bändi illan hääjuhlaan viihdyttämään juhlakansaa.(duo, trio tai isompi bändi)
Studio MilaMaaritilla on kontaktit, sekä yhteistyösopimukset ammattimuusikoiden kanssa ja kaikki esiintymiset suunnitellaan tarkasti ja toteutetaan pitkällä ja monipuolisella kokemuksella, sekä ammattitaidolla.

Studio MilaMaarit tekee myös yhteistyötä kampaajien kanssa, joten esim. HÄÄ- ja JUHLATILAISUUKSIIN on helppo räätälöidä KAMPAUS- ja MEIKKI PAKETTIHINTAAN, samasta paikasta.

Räätälöidyt työt ja kokonaisuudet pitää neuvotella erikseen ja riittävän hyvissä ajoin, ennen juhlia tai tapahtumia.(kolme kuukautta-vuosi ennen tilaisuutta)

Omistajan pitkä ammattiura sairaanhoitajana (rekisteröity -1991), kirurgiaan, sisätauteihin ja esteettiseen hoitoon erikoistuen, ovat vaikuttaneet siihen, minkälaista hoitoa ja millä tavalla, sinun tarpeet huomioon ottaen, juuri tässä studiossa SINUT huomioidaan ja hoidetaan yksilönä.
Kasvohoidoissa panostetaan ikääntyvän ihon kokonaisvaltaiseen hoitoon ja voidaan suunnitella monipuolinen ja toisiaan täydentävä ihon hoito.

Meikkaaja/maskeeraajana monissa projekteissa, muodin, musiikin, sekä myynnin parissa toimiminen ovat antaneet omanlaisen säväyksen ja pohjan studion perustamiselle, sekä lääke-edustajan koulutus ja työ jenkki- lääkefirmassa ovat mahdollistaneet vielä syvemmälle opiskelua ja paneutumista hoitoihin, missä on mukana mm. lääkinnällistä toimintaa, sekä, joissa pitää tarkasti ymmärtää mm. lääkkeiden/tuotteiden vaikutusmekanismeja, sekä mahdollisia haittavaikutuksia ja on osattava ja pystyttävä nopeasti reagoimaan ja hoitamaan yllättävissäkin tilanteissa.

Vuosina 2016-2018 Päivi on lisäkouluttautunut mm.esteettisiin injektiohoitoihin, (plastiikkakirurgien hoitajakoulutukset, pistostekniikka, alueet, AINEET, muoto-oppi ym.) MICROBLADING kulmamuotoiluun veitsitekniikalla, KESTOPIGMENTOINTEIHIN (pmu-MICROpigmentoinnit) koneella, radiofrekvenssi – ja mikroneulaus hoitoihin, sekä hot stone-kiviterapiahoitoihin.

 

KAIKKIIN TÖIHINI MINULLA ON KOULUTUS, TUTKINNOT, SERTIFICAATIT, REKISTERÖINTI YM. AJANTASALLA JA ASIAKKAALLA ON OIKEUS PYYTÄÄ HALUTESSAAN NÄHDÄ NE. Koulutukset ja perehtyminen suureen määrään tuotteita, laitteita ja itse hoitoja, vaatii jatkuvaa opiskelua ja kouluttautumista ja Studio MilaMaarit pitää sitä yhtenä tärkeimmistä argumenteistaan.

Kun päätät tulla asiakkaaksemme mihin tahansa hoitoon, niin SINUN HETKESI alkaa rennolla keskustelulla, ja paneutumisella hoitajan kanssa niihin tärkeisiin kysymyksiin, mitä hoidoltasi haluat ja onko sinun tarpeisiisi sopivaa juuri tällä hetkellä jokin yksittäinen hoito vai kestävämpi ns. sarjahoito.
Asiakkaana saat myös aluksi täyttää kirjallisesti lyhyehkön terveysselvityksen itsestäsi, josta ilmenee allergiat, sairaudet, mahd.leikkaukset, lääkitykset ja sellaiset asiat, jotka olennaisesti vaikuttavat saamaasi hoitoon ja jotka on huomioitava ennen toimenpidettä esim. injektiohoidot ja kestopigmentointi. Tämä on äärimmäisen tärkeää TURVALLISUUTESI vuoksi. Hoidon päätteeksi tarjoillaan hoitoosi sopivaa pientä syötävää ja juotavaa.

HUOM. Kaikki tietosi jäävät Studio Mila Maaritin hoitokansioihin ja ovat LUOTTAMUKSELLISIA, eikä niitä anneta kolmansille osapuolille missään muodossa, ilman suostumustasi ja lupaasi (esim.kuvat ennen ja jälkeen).

Ammattitaito, turvallisuus, luottamus, sekä laatu ovat Studio MilaMaaritin tärkeitä argumentteja, joista ei tingitä missään vaiheessa.

TERVETULOA uteliaana ja rohkeana tutustumaan palveluihimme.