MICROBLADING JA KESTOPIGMENTOINNIT

Microblading 3D pigmentoinnilla saadaan tehtyä kauniit, luonnolliset ja/tai persoonalliset kulmat. Sillä saadaan myöskin vahvistettua omia kulmia ja korjattua kulmien symmetriaa ja mahdollisia muita puutteita.

MICROBLADE -tekniikka on ns. käsityönä tehtävä toimenpide, missä saadaan kulmat näyttämään mahdollisimman aidoilta, kun ns. veitsellä, jossa on kertakäyttöinen terä, tehdään ihoon karvamaisia viiltoja. Väriä eli pigmenttiä painetaan viiltoihin, ihon pintakerrokseen, epidermiksen ja dermiksen väliin.

Studio MilaMaaritin käyttämät pigmentit ovat kaikki 100% luonnollisia ja vapaita raskasmetalleista. Näin ollen ne ovat hyvin siedettyjä mm.herkillekin henkilöille. Nämä korkealaatuiset ja puhtaat pigmentit tarkoittavat myös sitä, että pigmentti ei ole koskaan pysyvä, vaan häviää luonnollisesti pois noin vuoden kuluessa. Microblading ei ole siis pysyvä tatuointi. Microblade -kulmia täytyy myös vahvistaa yhden tai useamman kerran, ihotyypistä ja elämäntavoista johtuen, jos haluaa, että ne pysyvät. On olemassa myös ihotyyppejä, kuten liian rasvainen tai liian pintakuiva, hilseilevä iho, jolloin microblading valitettavasti ei ole paras vaihtoehto. Näistä seikoista keskustellaan juuri konsultaatiossa.

Studio MilaMaaritilla on kaikki ammattimaiset koulutukset ja sertifikaatit, sekä täydelliset vakuutukset voimassa.

 

MICROBLADE toimenpide

Toimenpide aloitetaan tarkalla suunnittelulla, yhteistyössä asiakkaan kanssa. Pohditaan, mitä asiakas kulmiltaan haluaa, minkälaisen värin, muodon ja vahvuuden ja sitten sertifioitu ammattitekijä kertoo oman näkemyksensä ja piirtää ja luonnostelee kulmat ensin asiakkaalle, käyttäen kultaisen leikkauksen työkalua ja/tai muita mittauksia.

Näin kulmille saadaan ensin kehykset ja kun asiakas hyväksyy, että omia kasvonpiirteitä korostaen saatujen kehyksien sisään aloitetaan värin laittaminen, pigmentointi, niin muutamassa eri vaiheessa tehdään itse toimenpide.

Iho desinfioidaan ja ensimmäinen kierros tehdään aina ilman puudutetta, koska puudute saattaa vaikuttaa epäsuotuisasti tulevien kulmien muotoon. Useimmat kestävät koko toimenpiteenkin hyvin, ilman puudutetta, mutta tekijä kysyy aina, että haluaako asiakas puudutetta. Puudutteena käytetään pintapuudutetta (lidocaine, tetracaine), joka on yleensä hyvin siedetty.

Studio MilaMaarit ottaa tarkasti huomioon asiakkaan mahdollisen pelon ja jännityksen ja pyrkii luomaan asiakkaalle mahdollisimman turvallisen ja luotettavan olotilan, eri menetelmin.

Toimenpiteeseen varataan kokonaisuudessaan aikaa kaksi tuntia, koska silloin ei tarvitse missään vaiheessa hätiköidä ja saadaan mahdollisimman hyvä lopputulos.

Ennen ensimmäistä vahvistusta, joka suositellaan tehtäväksi noin kuukauden kuluttua, aikasintaan, on tärkeää noudattaa tarkasti jälkihoito-ohjeita, jotka saat kirjallisena toimenpiteen jälkeen.

HYVÄ ja TARKKA JÄLKIHOITO vaikuttaa niin paljon kulmien pigmentin pysyvyyteen jatkossa ja kulmat ovat ns. VALMIIT vasta, kun ensimmäinen vahvistus on tehty! Joillekin tarvitaan kaksi tai useampi vahvistus, ennen kuin saadaan riittävän hyvä pysyvyys, mutta nämä ovat niin yksilöllisiä, että sen tietää vasta ajan kuluessa.

 

ENNEN TOIMENPIDETTÄ

EI TEHDÄ RASKAANA OLEVILLE, eikä IMETTÄVILLE äideille.

DIABEETIKOILLA täytyy olla hoitavan lääkärin lupa, mutta on mahdollista tehdä, jos sairaus hyvässä tasapainossa.

Yksi kuukausi ennen suunniteltua toimenpidettä lopeta tuotteiden käyttö kulmien aluuelta, joissa on RETIN A.ta eli TRETINOIINIA. Sama koskee kaikkia tuotteita, jotka sisältävät A-vitamiinia.

Kaksi viikkoa ennen toimenpidettä suosittelemme lopettamaan/tauottamaan kaikki ANTI-AGEING -tuotteet kulmien alueelta.

Vältä AHA-tuotteita (alpha-hydroxy-acidi) viikkoa ennen toimenpidettä.

ÄLÄ NYPI tai POISTA millään tekniikalla kulmakarvojasi viikkoa ennen toimenpidettä.

OMEGA-3 tuotteet on hyvä jättää tauolle jo viikkoa ennen toimenpidettä.

ÄLÄ KÄYTÄ seuraavia lääkkeitä 48 tuntiin, ennen toimenpidettä. IBUPROFEENI, ASPIRIN ym. voimakkaat kipulääkkeet, sekä lääkkeet, joilla on voimakas vaikutus kehoosi.

ÄLÄ KÄYTÄ myöskään alkoholia 48 tuntia ennen toimenpidettä.

ÄLÄ LUOVUTA VERTA toimenpidepäivänä, äläkä mielellään seuraavanakaan päivänä.

ÄLÄ LAITA raskasta meikkiä toimenpidepäivänä ja vältä meikkaamasta kulmiasi ja kulmien aluetta kokonaan toimenpidepäivänä.

KAIKKI EM. OHJEET on laadittu sinun parhaaksesi ja huomioonottaen, että microblading toimenpide onnistuisi mahd. hyvin. Moni em. seikoista vaikuttaa huomattavasti microbladingin onnistumiseen, sekä kestoon.

KYSY kaikesta mahdollisesta, mikä sinua askarruttaa ja kerro mahd.avoimesti allergioistasi, sekä kaikista käyttämistäsi lääkkeistä ja voiteista ja luontaistuotteista.

PARAS hetki toimenpiteelle on sellanen, että voit olla vapaa työstä esim.samana päivänä ja pystyt välttämään hikiliikuntaa lähipäivinä.
MUISTA MYÖS, että auringonotto, solarium ja uima-altaissa uinti on viisas jättää parantumisvaiheessa kokonaan pois, koska kaikki em.vaikuttavat kulmiesi mahd.hyvään pysyvyyteen.

Kun tulet toimenpiteeseen, niin saat luettavaksesi ja allekirjoitettavaksesi vielä muutaman paperin, ennen toimenpidettä. Tässä vaiheessa on hyvä esittää tekijälle vielä kysymyksiä ja käydä läpi microblading-toimenpidettä.

 

TOIMENPITEEN JÄLKEEN

Saat jälkihoito-ohjeet, sekä suullisena, että kirjallisena.

TERVETULOA avoimin ja luottavaisin mielin toimenpiteeseen. Kuitenkin suurin osa ihmisistä on saanut suuren avun MICROBLADING 3D pigmentoinnista ja tulee uusimaan aina säännöllisin väliajoin kulmansa uudelleen.

 

SUOSITTELEN LÄMPIMÄSTI.

 

 

MICROPIGMENTOINTI JA KESTOPIGMENTOINNIT

Mikropigmentoinnilla voidaan korostaa omia piirteitä, nopeuttaa päivittäisiä meikkausrutiineja ja näin helpottaa jokapäiväistä elämää. Mikropigmentointi on hygieenistä ja turvallista ja sopii mm.erinomaisesti niille, jotka eivät voi käyttää meikkiä, mutta haluavat näyttää huolitellulta ja kuitenkin meikatulta, esim.aktiivisesti urheillessa, sekä kosmetiikalle allergiset henkilöt.

Micropigmentoinnilla/kestopigmentoinnilla voidaan luoda monentyylisiä ja jokaisen persoonaan sopivia, yksilöllisiä kulmia ja eyelinereita.

Voidaan tehdä esim.nyt niin suosittuja puuterikulmia(powderbrows), shading, ombre ja/tai kombona microblading+micropigmentointi.

Silmäluomien rajauksissa on valittavana monenlaista eri tyyliä, kuten hillittyjä, katsettava tehostavia ripsityvirajauksia, klassisia eyelinereita tai jopa meikatumman näköisiä (eyeshadow) luomivärityksiä.(häivytystekniikalla)
Micropigmentointi on yhä suosionsa pitävä kestomeikkaus.

Kaikissa töissä tehdään huolellinen suunnittelu, piirrokset (sävyt, muodot) ja hyväksytetään asiakkaalla, aina ennen pigmentoinnin aloittamista. Työstä tehdään aina sellanen, että ASIAKAS on tyytyväinen ja pystyy nauttimaan  uudesta lookistaan.  Luonnollisuus on  aina etusijalla.

Micropigmentointi tehdään käsityönä, konetta apuvälineenä käyttäen, missä väripigmenttiä johdetaan ihon ylimpiin kerroksiin.

Micropigmentointi EI OLE sama, kuin TATUOINTI.
Pysyvyys on noin 1-3 vuotta, riippuen, niin monista eri seikoista. (ihotyyppi, elintavat ym.)

Micropigmentoinnissa noudatetaan äärimmäisen tarkkaa hygieenisyyttä itse työssä, välineiltä ym.
Neulat ovat STERIILEJÄ ja yksittäispakattuja, kertakäyttöisiä aina.
Värit ovat I colorin biologisia microvärejä.

Toisille pitää tehdä käsittely kahdesti eli ns.vahvistus, joka voidaan tehdä noin kuukauden kuluttua ensimmäisestä toimenpiteestä. Konsultaatiossa keskustellaan näistä seikoista.

Alkuun, heti toimenpiteen jälkeen tulos on aina tummempi ja haalistuu viikon kuluessa jo huomattavasti.

Ennen toimenpidettä on OHJEISTUKSET tekstin lopussa, jotka pitää lukea huolellisesti läpi ja kysyä tekijältä (Päivi) kaikki mahdollinen, mikä mietityttää tai on epäselvää. Tämä kaikki on niin TÄRKEÄÄ, juuri sinun turvallisuutesi vuoksi, sekä ennenkaikkea, että lopputulos tyydyttää, niin asiakasta, kuin tekijää.

Itse toimenpiteeseen varataan RIITTÄVÄSTI aikaa, että ei tarvitse hätiköidä. Tilassa, missä pigmentoinnit tehdään, on rauhallista ja voit kuunnella halutessasi musiikkia.

Asiakkaalle luodaan rauhallinen ja miellyttävä fiilis ja toimenpiteen alkuun hoitoalue puudutetaan hyvin, pintapuudutteita käyttäen. (mm. lidokaiini) Toimenpiteen edetessä puudutteita voidaan lisätä, tarpeen vaatiessa. Tarvittaessa voidaan pitää pieni pohdintatauko.

Mahdollisimman hyvän lopputuloksen saamiseksi on niin TÄRKEÄÄ, että asiakas sitoutuu tarkasti noudattamaan jälkiohjeita kotioloissa. Toimenpiteen jälkeen käymme asiakkaan kanssa JÄLKIHOITO-OHJEET läpi, sekä asiakas saa vielä ohjeet kirjallisena tai sähköisenä mukaan. Mukaan saa myös jälkihoitovoiteen.

MIKROPIGMENTOINNIN JÄLKEEN EI VOI LUOVUTTAA VERTA NELJÄÄN KUUKAUTEEN (4 KK)

Toivomme sinun, joka olet kiinnostunut micropigmentoinnista ja /microbladingista, ottamaan yhteyttä ensisijassa s-postilla, jos mahdollista ja esittämään kysymyksiä tekijälle. Kaikki kysymykset ovat tärkeitä ja pyrimme löytämään aina vastaukset, sekä otamme yhteyttä asiakkaaseen mahd.pian.
Valitettavasti, työtä tehdessämme, emme pysty välillä vastaamaan puhelimeen jne., koska pyrimme luomaan työrauhan, sekä jo hygieenisistä syistä, emme voi välillä poistua työpisteeltä.

 

TUTUSTU SEURAAVIIN OHJEISIIN HUOLELLISESTI, ENNEN MICROPIGMENTOINTIA

KONTRAINDIKAATIOT eli vasta-aiheet mikropigmentoinnille.

-Raskaus
-Kuukautiset
-Imettäminen, – kolme kuukautta synnytyksen   jälkeen
-Krooniset sairaudet, kuten munuaissairaus,   maksasairaus, diabetes, sydänsairaudet(   rytmihäiriöt myös) syöpä
Em.erityistapauksissa pitää olla LÄÄKÄRIN KIRJALLINEN LUPA toimenpiteeseen
-Viruksen/bakteerin aiheuttama infektio, kuten mm.influenssa, hepatiitti B, tuberkuloosi, aids
-Alle kaksi kk.tta kulmien laserkäsittelystä
-Kuume tai jos sinua paleltaa
-Sädehoidosta alle 1, 5 vuotta
-Aktiivinen herpes
-Jatkuva lääkehoito tai lääkekuuri,- vain LÄÄKÄRIN kirjallisella luvalla
-Penicillin lääkitys (värit eivät tartu kunnolla)
-Verenohennuslääkitys tai verenvuotosairaudet
-Mustelmat/turvotukset käsiteltävällä alueella
-Ruusufinni, hemangioma tai syntymämerkki käsiteltävällä alueella
-Kysta tai mikä tahansa nestepitoinen rakkula tms.käsiteltävällä alueella.
-Tulehtunut iho, akne tai ihottuma
-Ripsipidennykset(EI EYELINEREITA)
-Kovin ryppyinen iho
-kollageenia tai täyteaineita toimenpidealueella(puoli vuotta väliä)

ENNEN MICROPIGMENTOINTIA

-Älä kestovärjää ripsiä, äläkä kulmia 2-3 päivää  ennen pigmentointeja.
-Älä tee mitään kosmeettisia valkaisutoimenpiteitä
-Älä vahaa kulmia 2-3 päivää ennen
-Älä nauti kahvia 7 tuntia ennen
-Älä nauti alkoholia/huumausaineita 1vrk ennen
-Älä käytä piilolinssejä 1 vko ennen toimenpidettä ja 1 vko toimenpiteen jälkeen (luomipigmentoinnit)

JÄLKEEN MICROPIGMENTOINNIN

-Älä sauno kuukauteen, äläkä ui kahteen viikkoon (infektioriski)
-Älä käytä  rasvaisia voiteita tai meikkiä käsitellyllä alueella noin 4 vuorokauteen
-Älä ota aurinkoa, äläkä solariumia noin kahteen viikkoon
-Vältä fyysistä rajua liikuntaa, missä hikoilet, 4-5 päivän ajan toimenpiteen jälkeen.

ÄLÄ RAAVI/REVI RUPEA TAI HILSEILEVÄÄ KOHTAA ITSE. (paranemisprosessin aikana)

KYSY LISÄÄ PIGMENTOIJALTA!