INJEKTIOHOIDOT / TÄYTEAINEHOIDOT

Täyteainehoidoilla voidaan silottaa ja häivyttää ikäjuonteita, sekä muotoilla kasvonpiirteitä. Totuus on, että iän myötä iho ohenee, joustavuus (elastisuus), sekä kosteuspitoisuus vähenee ja ihosta tulee kuivempi. Ikäjuonteita tulee väistämättä ja osaltaan ne kuuluvatkin ikääntymiseen ja ne kannattaa hyväksyä. On kuitenkin paljon erilaisia juonteiden syntymiseen ja syvyyteen vaikuttavia tekijöitä, kuten juuri ikä, perimä, hormonaaliset seikat, saasteet,auringonsäteilylle altistuminen, tupakointi,rasvakudoksen väheneminen, ravinto- ja elintapatottumukset ym.

Kun juonteet ja rypyt alkavat häiritä itseämme liikaa, on nykyisin tarjolla paljon erilaisia hoitokeinoja, joilla pystytään kohentamaan ihon kuntoa, sekä sisältä,- että ulkoapäin ja näin vaikuttaa ihomme ns.hehkuun.

Hyaluronihappo, joka on täyteaineiden vaikuttava aine, sitoo hyvin kosteutta ja siksi se on erinomainen hoitomuoto ihon kosteuttamiseen myös sisältäpäin. Täyteaineet ovat siis hyaluronihappoa, jota esiintyy ihossamme myös luonnollisestikin. Hyaluronihappo on pitkärunkoinen sokerimolekyyli. Hyaluronihappoa tuhoutuu ja uusiutuu kehossamme noin parin vuorokauden sisällä. Ikääntyessämme toiminta heikkenee ja hidastuu ja siksi ihomme veltostuu. Injektoimalla hyaluronihappoa ihon sisään, ohuella neulalla, saadaan aikaiseksi myös stimulaatio kehomme oman kollageenin tuotannolle, sen lisäksi, että ihoon ruiskutetaan hyaluronihappoa ja siten koko injektiohoito parantaa ihon kuntoa.

Pistoshoidon vaikutus säilyy muutamista kuukausista yli vuoteen, riippuen siitä, mitä alueita on hoidettu ja millä valmisteella. Ikä ja elintavat, sekä jälkihoito vaikuttavat paljonkin siihen, kuinka pitkään hoidon vaikutus kestää.
Kesto on myös hyvin yksilöllistä.

Pistoshoidon tulos on näkyvissä välittömästi, mutta vasta useampien vuorokausien kuluttua hoidon lopullinen tulos on parhaiten arvioitavissa, kun mahdollinen alkuturvotus häviää ja kaikki asettuvat kohdalleen.

Täyteaineiden laittoa voidaan uusia järkevien ajanjaksojen välein ja uusilla kerroilla keston vaikutus pitenee ja täyteainetta tarvitaan vähemmän saman tuloksen saavuttamiseksi.

Studio MilaMaarit on pitkän perehdytyksen,erilaisten koulutusten, pohdinnan, vertailun, sekä käytössä hyväksi havaitun jälkeen, päätynyt hoidoissaan käyttämään juvedermin monipuolista tuotesarjaa.
Juvederm on EI ELÄINPERÄINEN hyaluronihappo.
Juvederm-tuotteet valmistaa ALLERGAN, maailmanlaajuinen terveydenhuoltoalan yritys, joka on tehnyt uraauurtavaa työtä lääketieteellisten esteettisten hoitojen kehittämiseksi jo yli 35 vuoden ajan.

Juvedermin tuotteet ovat CE-sertifikaatilla merkittyjä lääkinnällisiä tuotteita erilaisiin tarpeisiin. Sertifikaatti takaa valmistusprosessin turvallisuuden, aseptiikan, sekä jokaisen yksittäistuotteen steriiliyden.

Juvedermin valmistuksessa käytetään edistyksellistä VYCROSS- tekniikkaa ja tuotteilla on hyvä turvallisuusprofiili.
Juvederm on maailman johtava hyaluronihappoa sisältävä merkki, jonka tuotteita on käytetty yli 32 miljoonassa toimenpiteessä.

Juvederm on koostumukseltaan pehmeää geeliä, joka sisältää puuduteainetta, 0,3% LIDOKAIINIA.
Puudutteen johdosta injektiohoito on huomattavasti kivuttomampaa ja miellyttävämpää asiakkaalle.

Valmistuksessa käytetty erityinen ja edistyksellinen teknologia vähentää myös jälkiturvotuksen muodostumista/määrää, lisää aineen pysyvyyttä ihossa pidempään, sekä esim.huuliin saadaan erinomainen kosteuspitoisuus.

Toipumisaika pistoshoidon jälkeen on hyvin lyhyt ja esim.töihin voi palata samantien. Toisille saattaa tulla mustelmia, punoitusta tai arkuutta pistoskohdan ympärillä, mutta nämä häviävät muutamassa päivässä ja viimeistään kahdessa viikossa.

ENNEN jokaista JUVEDERMIN pistoshoitoa, Studio Mila Maarit käy asiakkaan kanssa ns.konsultaation läpi.
Konsultaatiossa keskustellaan asiakkaan terveydentilasta, sairauksista, lääkityksistä, hoidon käyttökohteesta, vasta-aiheista, mahd.reaktioista ja riskeistä sekä niin tärkeästä jälkihoidosta.
Jälkihoito-ohjeissa käydään kaikki oleellinen läpi, sekä saat mukaasi ohjeet myös kirjallisena.
Asiakas täyttää terveydentilaansa koskevan esitietolomakkeen ja antaa suostumuksen täyteainehoitoon allekirjoituksellaan , joka jää vain pistoshoidon antajan omaan kansioon. Tiedot asiakkaasta eivät luonnollisesti lähde Studio MilaMaaritin ulkopuolelle.

MUISTATHAN, että hoidon toteutuminen ja hyvään , sekä toivottuun lopputulokseen pääseminen vaatii hyvän asiakkaan ja pistoshoitajan välisen luottamussuhteen, huolellisen suunnittelun, yhteisymmärryksen, sekä kuuliaisuuden jälkihoitoon sitoutumisessa.

Studio MilaMaaritissa injektiohoidot antaa koulutettu ja rekisteröity erikoissairaanhoitaja Päivi Tommila.
Päivillä on kokemusta sairaanhoitajan työstä mm. kirurgian, sisätautien, päivystys-ja ensiavun, kardiologian, sekä tehostetun hoidon saralta yli 20 vuoden ajalta.
Myös lisä-ja täydennyskoulutuksia mm.esteettisten pistoshoitojen parissa on viime vuosilta kertynyt.

Kysy rohkeasti mitä tahansa JUVEDERM- injektiohoidoista Päiviltä.

Ammattihenkilön tehtävä on valita juuri sinun tarpeisiisi oikeanlaiset täsmätuotteet juvedermin laajasta tuotesarjasta.

Lisätietoa juvedermista löydät mm. www.juvedermfillers.se tai www.allerganmedicalaesthetics.com

Hinnat sisältävät ALV 24%. Jos hoito kuuluu terveydenhuollon piiriin, niin ALV 0%.

Sairaanhoitajan konsultaatio sisältyy hintoihin, kun maksat hoitosi vastaanottokäynnin yhteydessä, samalla käynnillä.

Pelkkä konsultaatio 39€, mutta, jos tulet myöhemmin konsultaation perusteella hoitoon, niin konsultaatiohinta vähennetään loppulaskusta.

Studio MilaMaaritilla on kaikki ammattimaiset koulutukset ja sertifikaatit, sekä täydelliset vakuutukset voimassa.